Ohita navigaatio

Welcome to Turku -ohjelma

Welcome to Turku -ohjelma on luotu helpottamaan uusien kansainvälisten turkulaisten kotoutumista.

Oletko valmis tekemään Turusta uuden kotisi?

Kaupunki toivottaa sinut tervetulleeksi. Osallistu Welcome to Turku -ohjelmaan, joka tarjoaa maahanmuuttaneille tukea onnistuneeseen asettautumiseen.

Tämä ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos olet sitoutunut kehittämään uusia taitoja ja saavuttamaan kotoutumistavoitteesi, kiinnostunut oppimaan tekemisen kautta ja hyötymään kokemusasiantuntijoiden tuesta, valmennuksesta sekä strategisesta verkostoitumisesta.


Tarjoamme rohkaisevan ympäristön, apua asiantuntijoilta, monipuolista tukea, työkaluja voimaantumiseen sekä inspiroivia tapahtumia. Sinun tarvitsee vain tuoda mukanasi motivaatio ja sitoutuminen. Ohjelma on osallistujille ilmainen!

Ohjelman osiot

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä ohjelman valmentajaan: deeana.lehtinen@turku.fi. -> Poissa 2.6 asti. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä: adriano.almeida.rocha@turku.fi

Tuoreimmat aikataulut ja uutiset löytyvät myös Welcome to Turun Facebook -ryhmästä.

Turun kaupunki toivottaa uudet kansainväliset turkulaiset tervetulleiksi!


Welcome to Turku -ohjelmaa on räätälöity helpottamaan uusien kansainvälisten turkulaisten asettautumista. Tavoitteena on kasvattaa Turun seudun houkuttelevuutta kansainvälisesti vetoavana paikkana työskennellä, investoida ja perustaa yritys.

Ohjelman tarkoituksena on Turun pitovoiman vahvistaminen, kansainvälisten osaajien työllistyminen ja elämänlaadun parantaminen, yhteenkuuluvuuden tunteen edistäminen, tukiverkostojen kehittäminen ja vahvistaminen.