Ohita navigaatio

Welcome to Turku -ohjelma

Welcome to Turku -ohjelma toivottaa uudet kansainväliset turkulaiset tervetulleiksi! International House Turku on syksyn ajan pilotoinut uutta Welcome to Turku -ohjelmaa, joka on räätälöity helpottamaan uusien kansainvälisten turkulaisten asettautumista. Englanninkielinen ohjelma on osallistujilleen täysin ilmainen.

Welcome to Turku yksilövalmennukset alkavat 11.1, puhutaan suomea ryhmä 17.1, ska vi prata svenska 24.1 ja työpajat 22.1.

Lisätietoja: Deeana Lehtinen, ohjelman koordinaattori, deeana.lehtinen@turku.fi – 040 626 4313

Tervetuloa Turkuun! 

Oletko valmis tekemään Turusta uuden kotisi? Kaupunki toivottaa sinut tervetulleeksi. Osallistu International House Turun uuteen ohjelmaan, joka tarjoaa kansainvälisille osaajille tukea onnistuneeseen asettautumiseen. 

Jos olet sitoutunut kehittämään uusia taitoja ja saavuttamaan tavoitteesi, kiinnostunut oppimaan tekemisen kautta ja haluat hyötyä kokemusasiantuntijoiden tuesta, valmennuksesta ja strategisesta verkostoitumisesta, tämä ohjelma on tarkoitettu sinulle! Tarjoamme rohkaisevan ympäristön, asiantuntijuutta, monipuolista tukea, työkaluja voimaantumiseen sekä inspiroivia tapahtumia. Sinun tarvitsee vain tuoda mukanasi motivaatio ja sitoutuminen. 

Ohjelma koostuu erinäisistä aktiviteeteista kuten 

  • Yksilö- ja ryhmävalmennus 
  • Työpajoja 
  • Tapahtumia ja ryhmäaktiviteetteja 
  • Suomen kielen keskusteluryhmä 
  • Ska vi prata svenska
  • Mahdollisuuksia mentorointiin 

Ohjelman aika saat apua ja tukea ammattivalmentajalta, kokemusasiantuntijoilta sekä asettautumisen eri alueiden asiantuntijoilta.

Ohjelma alkaa 17.1.

Kun ilmoittaudut, sinut kutsutaan myös suljettuun Facebook-ryhmään lisätietoa ja -materiaalia varten. 

Welcome to Turku -ohjelma sisältää

Kun olet ilmoittautunut mukaan Welcome to Turku -ohjelmaan, olet tervetullut ottamaan osaan kaikkiin aktiviteetteihin, jotka koet olennaisiksi oman Turkuun asettautumisesi kannalta. Kaikkiin aktiviteetteihin ei ole pakko osallistua, mutta suosittelemme kokeilemaan jokaista aktiviteettia ja osallistumaan viikottain.

Muut tapahtumat

Valmennusohjelman lisäksi suosittelemme osallistumaan International House Turun muihin aktiviteetteihin tukemaan asettautumistasi Turkuun.