Ohita navigaatio

Yritysyhteistyö

Palvelut työnantajille

International House Turku edistää osaavan henkilökunnan saatavuutta tarjoamalla työnantajille rekrytointiapua. Tarvittaessa se tukee myös työhön perehdytyksessä sekä monimuotoisuus- ja monikulttuurisuusasioissa. International House Turku etsii jatkuvasti eri alojen yhteistyökumppaneita. Palvelu on veloituksetonta.

Suomeen muuttaneiden työllistymisen edistämiseksi voidaan räätälöidä yhteistyömalleja tapauskohtaiset tarpeet huomioiden. Tukea voidaan tarjota esimerkiksi työntekijöiden löytämiseen, rekrytointitilaisuuden järjestämiseen, työntekijöiden kielitaidon kehittämiseen, työkokeilu- ja harjoittelujaksoihin sekä oppisopimusyhteistyöhön. International House Turun työntekijät voivat jalkautua työpaikalle käytäntöjen selventämiseksi monikielisesti.

Yrityskoordinaattori vastaa yritysyhteistyöstä toimien työnantajien tukena ja kehittäen käytänteitä onnistuneiden työllistymisten tueksi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestanne.

teemu saarenpää

Yrityskoordinaattori

Asettautuminen ryhmille

Yritys, jolle työllistyy samanaikaisesti usea kansainvälinen työntekijä, voi pyytää ryhmille tarkoitettua asettautumistapahtumaa. Se yhdistää henkilökohtaisen asettautumissuunnitelman ja verkostoitumisen muiden kanssa samanaikaisesti!
Asettautumisen aiheita ovat työelämä, verkostoituminen, suomen kielen opinnot ja Turun kaupungin palveluiden hyödyntäminen.

Ota yhteyttä International House Turun asiakasohjaajaan ryhmän asettautumistapahtumaa varten.

Jonathon Murphy

Asiakasohjaaja

Verkostolla töihin

Haluaisiko yrityksenne näkyvyyttä ja positiivista julkisuutta esimerkiksi onnistuneista muunkielisten osaajien rekrytoinneista tai erinomaisesta monikulttuurisesta työyhteisöstänne? Tarvitsisitteko tietoa kotoutumista tukevista palveluista tai koulutusta muunkielisten työllistämisen osaamisen tueksi? Entä miltä kuulostaisi räätälöity rekrytointiapu osaajien palkkaamisessa monipuolisiin työtehtäviin?

Me Verkostolla töihin -ESR+-hankkeessa edistämme Turun työllisyysalueen työelämän monimuotoisuutta tarjoten matalan kynnyksen maksutonta palvelua. Kohtautamme työnantajia ja -tekijöitä sekä tarjoamme koulutuksia. Työtä etsiville henkilöasiakkaillemme tarjoamme omakielistä ohjausta, ja kotoutumisohjaajamme toimivat työsuhteen aluksi työnantajan tukena käytännön asioiden varmistamisessa. Lisäksi tarjoamme yrityksellenne esimerkiksi henkilöstöhallinnon tai operatiivisen johdon tueksi koulutuksia teemoista, kuten julkiset työllistämistä ja kotoutumista tukevat palvelut, kulttuurikysymykset, lupa-asiat sekä rekrytoinnit ja henkilöstön monimuotoisuus.

Täytetään yhteistyössä osaamistarpeenne monimuotoista työelämää edistäen!

Ota yhteyttä!

Manu Jalonen

Projektipäällikkö

    Löysitkö etsimäsi?