Ohita navigaatio

Avoin työpaikka: Digicoach Vince -hankkeeseen

Julkaistu:

Turussa yhdessä ruotsalaisten kanssa on kehitetty ainutlaatuista kotoutumista edistävää mobiilisovellusta. Nyt haemme henkilöä, joka auttaa ihmisiä hyödyntämään sovellusta, osallistuu sen markkinointiin ja kehittämiseen sekä käyttöohjeiden laadintaan.

Digicoach työskentelee Vince-hankkeessa digineuvojana, joka opastaa asiakkaita mobiililaitteissa toimivan digitaalisen hankkeessa kehitettävän kotoutumisalustan käyttöönotossa.

Hän antaa henkilökohtaista ohjausta sekä järjestää ryhmäohjaustilaisuuksia. Hän antaa ohjausta Monitorin tiloissa, kotoutumis- ja muissa tapahtumissa, kotoutumista tukevien yhdistysten ym. tiloissa, kotoutumis- ja muissa koulutuksissa, Welcome to Turku-ohjelman valmennuksissa sekä muissa paikoissa ja tilaisuuksissa, joissa kohderyhmää voidaan tavoittaa. Lisäksi hän osallistuu alustan käyttämiseen liittyvien käyttöohjeiden tuottamiseen sekä Q&A tiedon keräämiseen Vince-alustan tueksi sekä tiedon keräämiseen maahanmuuttajien digituen tarpeesta.

Turussa on maahanmuuttajien kotoutumista tukevat maahanmuuttajapalvelut, joiden asiakaspalvelu liittyy International House Turkuun. Työyhteisö on monikulttuurinen ja työssä tehdään yhteistyötä työyhteisömme muiden asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää ja hae paikkaa tästä!