Ohita navigaatio

TURUN AURORAS -INFOTILAISUUS MAANANTAINA 20.5. KLO 17-19

Julkaistu:

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta kansainvälisten koulutettujen naisten työllistymisen tukemiseksi? Tule mukaan ohjaamaan Auroras-työelämämentorointiryhmää!

Tervetuloa 20.5. Klo 17-19 infotilaisuuteen, jossa esittelemme Auroras-mentorointia ja syksyllä alkavaa Turun Auroras-ryhmää!

Auroras-verkosto ja International House Turun Welcome to Turku -ohjelma käynnistävät yhteistyössä syksyllä 2024 uuden kansainvälisten naisten mentorointiryhmän Turussa.

Ryhmä tapaa maanantaisin 9.9.-2.12. klo 17-19 Kotoutumisen osaamiskeskuksessa (Linnankatu 31, 3.krs).

Haemme ryhmän mentoreiksi eri alojen koulutettuja naisia, joilla on kokemusta suomalaisesta työelämästä ja jotka haluavat tukea Suomeen muuttaneita naisosaajia työllistymisessä ja työelämän suomen kielen oppimisessa.

  • Paikka: Kotoutumisen osaamiskeskus, Linnankatu 31, 3. krs, Turku
  • Aika: maanantai 20.5. klo 17-19
  • Ohjelma: Infotilaisuudessa saat tietoa Auroras-mentorointiohjelmasta, mentorina toimimisesta ja Auroras-verkoston syksyn toiminnasta. Osallistuminen tilaisuuteen ei sido sinua mihinkään, mutta voit halutessasi ilmoittautua jo mukaan syksyn mentoriksi. Infotilaisuus toimii alkukoulutuksena uusille mentoreille. Toimintaan mukaan ilmoittautuneet saavat täydentävän perehdytyksen ennen ryhmän alkua.
  • Ilmoittautuminen: https://forms.gle/vBDAky764uByPL9N6
  • Lisätietoa: hanna-leena.saavalainen@auroras.fi

Mitä on Auroras-mentorointi?

Auroras-verkoston työelämämentorointi tukee koulutettuja kansainvälisiä naisia työnhaussa, työelämän suomen kielen oppimisessa ja verkostoitumisessa. Auroras-ryhmässä keskustellaan suomeksi ja jaetaan tietoa työnhaun, työelämän ja osaamisen kehittämisen teemoista. Pienryhmää ohjaa 2-4 mentorin tiimi, jossa mentorit tuovat omaa kokemustaan, osaamistaan ja verkostojaan kansainvälisen naisten tueksi. Mentorointiohjelmaan kuuluu myös työelämäedustajan vierailu / yritysvierailu sekä erilaisia työelämäaiheisia verkostoitumistapahtumia.

Kuka voi tulla mentoriksi?

Mentoreiksi ovat tervetulleita eri alojen koulutetut naiset, joilla on kokemusta suomalaisesta työelämästä ja jotka haluavat tukea kansainvälisiä naisia heidän urapoluillaan Suomessa.

Haemme mukaan mentoreiksi myös naisia, joilla on omaa kokemusta Suomeen asettautumisesta ja työnhausta Suomessa, ja jotka haluavat jakaa kokemuksiaan ja vinkkejään kielen oppimiseen ja työllistymiseen liittyen.

Mihin mentori sitoutuu ja mitä mentori toiminnasta saa?

Mentorina sitoudut toimintaan yhdeksi lukukaudeksi. Osallistut perehdytykseen ja saat verkoston tuen ja materiaalit ryhmätapaamisten suunnitteluun.

Auroras-mentorina jaat työelämäosaamistasi ja tuet kansainvälisten naisten suomen kielen kehittymistä tarjoamalla heille tärkeän paikan harjoitella suomea työelämälähtöisesti. Mentorina pääset myös laajentamaan omia verkostojasi ja päivittämään työelämätaitojasi. Ryhmämentorina saat arvokasta kokemusta kielitietoisesta työskentelystä ja monikulttuurisen ryhmän ohjauksesta.

Mentorina toimiminen on loistava mahdollisuus jakaa arvokasta osaamistaan eteenpäin, oppia uutta ja verkostoitua kansainvälisten osaajien kanssa!

Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää tästä vapaaehtoistehtävästä!

Tutustu toimintaamme myös viestintäkanavissamme: auroras.fi | Facebook | LinkedIn | Instagram

Lämpimästi tervetuloa!