Ohita navigaatio

Job Fair Turku 2024 – ilmoittaudu näytteilleasettajaksi!

Julkaistu:

Aika: keskiviikkona 7.2.2024 klo 13–17
Paikka: Akatemiatalon juhlasali (Rothoviuksenkatu 1, Turku)

Useilla aloilla kärsitään tällä hetkellä työvoimapulasta, mutta samaan aikaan monet kansainväliset osaajat ovat Suomessa vailla työtä. Ulkomaalaisilla ja maahanmuuttajataustaisilla työnhakijoilla on usein laajaa osaamista ja koulutus lähtömaastaan, ja tämä potentiaali on nyt hyödynnettävissä. Monimuotoinen työyhteisö on myös työnantajan etu ja auttaa yrityksiä menestymään esimerkiksi kansainvälisillä markkinoilla.

Nyt sinulla on mahdollisuus tavata alueemme kansainvälisiä osaajia Job Fair Turku -rekrytointimessuilla! Odotamme messuille satoja osallistujia. Tapahtumaa markkinoidaan myös kv-opiskelijoille, joten messuille voi tulla esittelemään esimerkiksi avoimia kesätyöpaikkoja.

Samassa yhteydessä järjestetään myös kaikille työnhakijoille avoimet Turun kesätyömessut.

Tapahtumapaikkana toimii upea ja ainutlaatuinen Akatemiatalon juhlasali aivan Turun ydinkeskustassa, joten nyt on puitteet kohdillaan!

Ennen messuja järjestämme näytteilleasettajille oman tilaisuuden klo 12 alkaen. Tilaisuudessa kuulemme mm. kaupungin tervehdyksen.

Kysy lisätietoja TE-toimiston tapahtumatuotannosta (eija.erlamo@te-toimisto.fi) tai ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://link.webropol.com/ep/jobfairturku2024

Tapahtuman järjestävät EURES, Turun kaupunki, Työpiste, International House Turku ja Varsinais-Suomen TE-toimisto.