Ohita navigaatio

International House Turku tarjoaa apua ukrainan kielellä

Kauppatorin Monitorissa on tarjolla neuvontapalveluita ukrainaksi. myös uusi ukrainalaisille suunnattu suomen kielen valmennusryhmä on avautunut.

Julkaistu:

International House Turussa on nyt tarjolla ukrainan kielellä neuvonta- ja ohjauspalvelua. Asiakasohjaaja Olga Henriksson auttaa asiakkaita Kauppatorin Monitorilla ilman ajanvarausta kolmena päivänä viikossa. Jos Monitorille on vaikea saapua, päivystää Henriksson myös perjantaisin puhelimitse.

Ukrainan kielistä neuvonta- ja ohjauspalvelua on tarjolla ilman ajanvarausta Monitorissa:

  • Maanataisin 9.00 – 16.00,
  • Keskiviikkoisin 9.00 – 16.00
  • Torstaisin 10.00 – 16.00

Puhelinpäivystys puhelinnumerossa 040 513 0322 järjestetään perjantaisin 9.00 – 15.00.

Uusi kieliryhmä ukrainalaisille

Lisäksi International House Turun kieliryhmiin on lisätty ukrainalaisille suunnattu aloittelijoiden ryhmä, joka kokoontuu keskiviikkoisin klo 13.00 – 14.30. Ryhmään osallistuminen on ilmaista, eikä vaadi aikaisempaa suomen kielen tuntemusta.

Kieliryhmä kokoontuu Oske-tilassa (Aurankatu 5A) ja siihen tulee ilmoittautua. Voit ilmoittautua ryhmään alkuinfossa Monitorilla tai sähköpostitse osoitteessa ihturku@turku.fi tai alina.naumova@edu.turku.fi

Lisää tietoa Ukrainan tilanteesta

Kattavan ja kokoajan päivittyvän paketin Ukrainan tilannetta ja Turkua koskevasta informaatiosta löydät Turun kaupungin sivuilta Kysymyksiä ja vastauksia Ukrainan tilanteesta.